груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1398
Title: Гід по ЧНУ ім. Петра Могили на базі технології Wi-Fi
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» спеціальність 123 « Комп’ютерна інженерія»
Authors: Ухань, Є. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерна інженерія
Дворник О. В.
GPS
визначення місця знаходження
Wi-FI
Android Studio
Cisco
Mikrotik
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія на здобуття кваліфікації «фахівець з інформаційних технологій». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2020. Особливо актуальним є завдання забезпечення цікавого та точного позиціонування в серединні приміщень Чорноморського націонаьного унівреситету ім. Петра могили з його складною та розгалуженою системою навчальних корпусів, баз фізичної підготовки та відпочинку, організації та проведення таких заходів як: День відкритих дверей для абітурієнтів та їх батьків і близьких, Конвокація (вручення дипломів випускникам). Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання, 2 додатків та спеціальної частини з охорони праці. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі розглядаються методи реалізації задачі, проводиться аналіз джерел інформації та патентів. В другому розділі описано технічні та апаратні особливості гіду по ЧНУ ім. Петра Могили, обґрунтовано вибір компонентів. У третьому розділі описано процес розробки та реалізації програмного забезпечення. Обґрунтовано вибір середовища та мови програмування для розробки програмного застосунку. В висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У спеціальній частині з охорони праці та безпеки життєдіяльності здійснено інтегральну оцінку умов праці. Бакалаврська робота містить 60 с. (без додатків), 21 рис., 4 табл., 31 джерел посилання та 2 додатки.
Description: Ухань Є. О. Гід по ЧНУ ім. Петра Могили на базі технології Wi-Fi : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 123 « Комп’ютерна інженерія» / Є. О. Ухань ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 13 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1398
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ухань_Автореферат.pdf449.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.