груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1401
Title: Розробка інтелектуальної системи-помічника обліку та розрахунку персонального бюджету з використанням методів штучного інтелекту
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Борисенко, А. Р.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерні науки та інформаційні технології
Боровльова С. Ю.
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота присвячена розробці та здійсненню програмної реалізації інтелектуальної системи-помічника обліку та розрахунку персонального бюджету з використанням методів штучного інтелекту. Об’єкт дослідження- процеси організації обліку персональних коштів. Предмет дослідження - підходи та інформаційні технології до організації обліку та розрахунку персонального бюджету. Метою роботи є автоматизація процесу ведення обліку власних коштів за рахунок створення інтелектуальної системи-помічника обліку та розрахунку персонального бюджету, прогнозування балансу з використанням методів штучного інтелекту. Дипломна робота складається з фахової частини і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка дипломної роботи складається зі вступу, переліку умовних позначень, чотирьох фахових розділів, висновків, списку використаних джерел та висновків. В першому розділі були розглянуті предметна сфера системи, проаналізовані наявні аналоги, створено технічне завдання. В другому розділі були описані методи та алгоритми, що допомагають розв’язати завдання дипломної роботи. Третій розділ присвячений проектуванню інформаційної системи, опису архітектури, сховища даних та методів аутентифікації.
Description: Борисенко А. Р. Розробка інтелектуальної системи-помічника обліку та розрахунку персонального бюджету з використанням методів штучного інтелекту : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / А. Р. Борисенко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 17 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1401
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
401 Борисенко А.Р. Автореферат.pdf183.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.