груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1404
Title: Інформаційна система обліку товарів комп’ютерного магазину
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Воробйова, А. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерні науки та інформаційні технології
Швед А. В.
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр комп’ютерних наук та інформаційних технологій» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» Дана робота присвячена розробці інформаційної системи обліку товарів комп’ютерного магазину. Об'єкт дослідження — процеси організації обліку та реалізації товарів на підприємствах роздрібної торгівлі. Мета роботи — автоматизація продажу комп’ютерних товарів та підвищення зручності процесів обліку товарів підприємств роздрібної торгівлі. Практичне значення результатів дослідження полягає у можливості їх використання в сферах діяльності, які передбачають облік товарів в конкретному магазині. Для створення проектування системи обрано ОС Android для створення клієнтської частини проектованої системи. Дипломна робота складається з фахового розділу і спеціальної частини з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. Пояснювальна записка дипломної роботи бакалавра складається зі вступу, п’ятьох розділів, висновків та додатку. У вступі визначається актуальність теми та проводиться короткий огляд поставленої задачі. У першому розділі розглядаються загальні дослідження у сфері створення інформаційних систем. У другому розділі проводиться аналіз системи методами SWOT та PEST. У третьому розділі наведений опис процесу проектування програмного забезпечення. У четвертому розділі наведений приклад роботи інформаційної системи. У п’ятому розділі описана спеціальна частина з охорони праці. У висновках проводиться аналіз проведеної роботи та отриманих результатів. Дипломна робота бакалавра містить 92 сторінок (без додатків), 25 рисунків, 5 таблиць, 34 джерела, 2 додатку.
Description: Воробйова А. В. Інформаційна система обліку товарів комп’ютерного магазину : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» » / А. В.Воробйова ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 14 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1404
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
401 Воробйова А.В. Автореферат.pdf551.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.