груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1405
Title: Сервер аналізу даних для аналітично-консультативного комплексу на основі технології СКБД MongoDB
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Голощапова, В. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерні науки та інформаційні технології
Давиденко Є. О.
аналітично-консультативний комплекс,
сервер аналізу даних
навчально-технічний комплекс
тренажерний комплекс
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр комп’ютерних наук та інформаційних технологій» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» Дипломна робота присвячена розробці та інтеграції експертної системи для вдосконалення здатності оператора управляти складним технічним об’єктом, що керується через пульти керування. Об’єкт дослідження – процеси обробки отриманих результатів тренувань операторів складних технічних об’єктів аналітично-консультативного комплексу. Предмет дослідження – програмне забезпечення процесів моніторингу, зберігання і аналізу отриманих результатів. Метою дослідження є поліпшення координації дій операторів пультів керування складними технічними об’єктами за рахунок розробки програмного забезпечення служби моніторингу навчання та подальшого багатокритеріального аналізу результатів тренувань. Дипломна робота складається з фахової частини і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка дипломної роботи складається зі вступу, п’яти розділів, висновків та додатків. У першому розділі розкрито теоретичні засади проєктування ра розробки ПЗ аналітично-консультативного комплексу. У другому розділі здійснено аналіз прийняття рішень. У третьому розділі описано проєктування та програмну реалізацію розробленої системи. У четвертому розділі описана програмна реалізація аналітично- консультативного комплексу. У п’ятому розділі описана частина з охорони праці. Дипломна робота містить 106 сторінок, 11 рисунків, 35 джерел, 4 додатки.
Description: Голощапова В. В. Сервер аналізу дпних для аналітично-колнсультативного комплексу на основі технології СКБД MongoDB : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» » / В. В. Голощапова ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 15 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1405
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
401 Голощапова В.В. Автореферат.pdf159.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.