груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1408
Title: Розробка веб-застосунку електроної комерції з підключенням баз даних та автоматизованим тестуванням
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Зеркаль, С. М.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерні науки та інформаційні технології
Воробйова Алла Іванівна
веб-додаток
електронна комерція
CMS
Joomla!
HTML
WordPress
Katalon Studio
автоматизоване тестування
MySQL
бази даних
PHP
PHPMyAdmin
VirtueMart
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота викладена на 66 сторінках, вона містить 3 розділи, 39 ілюстрацій, 5 схем та 32 джерела у переліку посилань. Об'єктом розробки є Internet магазин з реалізації дверей, його автоматизоване тестування та перевірка працездатності підключеної БД (бази даних). Предметом роботи є розробка веб-сайтів на базі CMS систем, тестування веб-продуктів як обов’язкова частина створення веб-додатку. Мета комплексної дипломної роботи полягає у розробці Internet магазину, у вигляді WEB сайту з підключеною базою даних та UFT тестування. Web ресурс реалізований на CMS системі Joomla з використанням MySQL. У першому розділі представлені поняття CMS та аналіз предметної області, рейтинг та порівняння CMS, аналіз необхідності тестування та його видів, інструментів автоматизованого тестування. У другому - загальні положення стосовно функціонування сайту, структурна схема функціонування сайту, розгляд внутрішніх процесів обміну інформації, огляд основних елементів та функцій сайту та керівництво користувача. У третьому розділі представлений процес розробки сайту та створення автоматизованого тесту, огляд основних допоміжних елементів створення. В останньому розділі дипломної роботи були розглянуті норми та заходи та охорони праці та техніки безпеки. Результатом роботи був веб-додаток для електронного продажу дверей та позитивний автоматизований тест повного користувацького циклу.
Description: Зеркаль С. М. Розробка веб-застосунку електроної комерції з підключенням баз даних та автоматизованим тестуванням : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» » / С. М. Зеркаль ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 11 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1408
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
401 Зеркаль С.М. Автореферат.pdf114.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.