груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1409
Title: Розвиваюча програма для дітей дошкільного віку
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Канатьєв, М. Ю.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерні науки та інформаційні технології
Болюбаш Надія Миколаївна
навчання та розвиток дітей дошкільного віку
крос платформний десктоп-орієнтований застосунок
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота присвячена розробці та здійсненню програмної реалізації програмного забезпечення для розвитку та навчання дітей дошкільного віку. Об’єкт дослідження –.навчання та розвиток дітей дошкільного віку Предмет дослідження – крос платформний десктоп-орієнтований застосунок для навчання та розвитку дітей дошкільного віку. Метою дипломної роботи є поліпшення процесу раннього навчання та розвитку дітей шляхом розробки крос платформного програмного застосунку. Дипломна робота складається з фахового розділу і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка дипломної роботи складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків та додатку. У першому розділі проводиться аналіз теоретичних основ предметної сфери інформаційного навчання та розвитку. У другому розділі розглядаються методі та інформаційні технології для вирішення поставленої задачі. У третьому розділі описано моделювання та технічне проектування застосунку. У четвертому розділі пояснюється спеціальна частина з охорони праці. Дипломна робота містить 83 сторінки (без додатку), 34 рисунка, 44 джерела.
Description: Канатьєв М. Ю. Розвиваюча програма для дітей дошкільного віку : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» » / М. Ю. Канатьєв ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 14 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1409
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
401 Канатьєв М.Ю. Автореферат.pdf125.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.