груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1410
Title: Розробка алгоритму шагоміру для платформи iOS
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Карцева, Є. С.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерні науки та інформаційні технології
Донченко Михайло Васильович
iOS
мобільні застосунки
алгоритм шагоміру
акселерометр
нейроні мережі
розробка мобільних застосунків
розробка алгоритмів
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Об’єктами дослідження є алгоритми шагомірів для платформи iOS та мобільні застосунки, що їх використовують. Предмет дослідження – створення алгоритму шагоміра, що використовує дані з акселерометра та подальша імплементація даного алгоритму у застосунок для платформи iOS. Метою роботи є імплементація створеного та покращеного алгоритму у застосунок для платформи iOS. Дипломна робота складається з 98 сторінок, 5 частин та висновків. У першому розділі представлені матеріали щодо аналізу процесу розробки алгоритмів для платформи iOS, фізичної активності людини та предмету дослідження, поставлена задача дипломної роботи. У другому розділі представлені методи, IDE та технології для вирішення поставленої задачі. У третьому розділі наведено моделювання та технічне проектування алгоритму визначення кроків. У третьому розділі представлено моделювання та технічне проектування алгоритму визначення кроків. У четвертому розділі наведена програмна розробка застосунку відслідковування фізичної активності людини. П’ятий розділ є спеціальною частиною з охорони праці. За результатами роботи зроблено практичну частину даної дипломної роботи та зіставлені висновки.
Description: Карцева Є. С. Розробка алгоритму шагоміру для платформи iOS : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / Є. С. Карцева ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 10 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1410
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
401 Карцева Є.С. Автореферат.pdf107.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.