груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1411
Title: Семантична сегментація з використанням згорткової нейронної мережі
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Костиря, М. А.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерні науки та інформаційні технології
Кондратенко Юрій Пантелійович
комп’ютерний зір
штучний інтелект
семантична сегментація
нейронна мережа
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота присвячена розробці та здійсненню програмної реалізації системи для семантичної сегментації зображень. Об’єктом дослідження є процес семантичної сегментації зображення. Предметом дослідження є згорткові нейронні мережі для семантичної сегментації зображень. Метою дослідження є удосконалення процесу семантичної сегментації, шляхом використання згорткової нейронної мережі. Дипломна робота складається з фахової частини і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка дипломної роботи складається зі вступу, трьох розділів та висновків. У першому розділі розкрито важливість систем комп’ютерного зору у сучасному світі. У другому розділі описуються існуючі технології та алгоритми, також виконано порівняння методів з метою виявлення недоліків. У третьому розділі описано проектування та програмну реалізацію розробленої системи. Описано створений додаток і результати його тестування. У четвертому розділі описана частина з охорони праці. Дипломна робота містить сторінок, рисунків, джерел, додатків.
Description: Костиря М. А. Семантична сегментація з використанням згорткової нейронної мережі : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» » / М. А. Костиря ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 11 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1411
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
401 Костиря М. А. Автореферат.pdf117.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.