груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1413
Title: Створення вебзастосунку перевірки ігрової статистики користувача для ігрового чату Discord
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Литвиненко, В. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерні науки та інформаційні технології
Кошовий Віталій Володимирович
вебзастосунок
месенджер Discord
інформаційна система
чат- бот
ігрова статистика
Paladins
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота присвячена розробці та здійсненню програмної реалізації вебзастосунку з перевірки ігрової статистики у месенджері Discord. Об’єкт дослідження — процес збору та обробки ігрової статистики. Предмет дослідження — автоматизація процесу обробки ігрової статистики з використанням вебтехнологій. Метою дослідження є покращення якості роботи з ігровою статистикою на прикладі гри Paladins. Дипломна робота складається з фахової частини і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка дипломної роботи складається зі вступу, чотирьох розділів та висновків. В першому розділі наведено аналіз сучасного стану проблеми автоматизації процесу обробки ігрової статистики з використанням вебтехнологій. А також досліджено аналоги вебзастосунків та визначено позитивні та негативні сторони кожного з аналогів. У другому розділі були поставлені мета та задачі проекту, здійснено вибір методів реалізації та технологій розробки вебзастосунку. У третьому розділі описані вимоги та здійснено моделювання інформаційної системи, а також варіанти її використання. Четвертий розділ присвячений розробці вебзастосунку, результату роботи та тестуванню програми. У п’ятому розділі описана частина з охорони праці. Дипломна робота містить сторінок, рисунків, джерел.
Description: Литвиненко В. О. Створення вебзастосунку перевірки ігрової статистики користувача для ігрового чату Discord : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» » / В. О. Литвиненко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 14 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1413
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
401 Литвиненко В.О. Автореферат.pdf218.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.