груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1414
Title: Онлайн-сервіс експрес-доставки вантажів автомобільним транспортним засобом
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Мединський, Д. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерні науки та інформаційні технології
Сіденко Євген Вікторович
доставка
онлайн-сервіс
веб-застосунок
клієнт-сервер
JavaScript
ReactJS
MySQL
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр комп’ютерних наук та інформаційних технологій» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв Дипломна робота націлена на реалізацію бізнес моделі проекту доставки вантажу за допомогою комунікативних відношень між людьми. Об’єкт дослідження – система доставки вантажу. Предмет дослідження – онлайн застосунок з доставки вантажу. Метою дипломної роботи є розширення можливостей доставки вантажу за рахунок створення кросплатформеного застосунку для адресного перевезення посилок. Дипломна робота складається з фахового розділу та спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка складається зі вступу, п’яти розділів, висновків та додатків. У першому розділі проводиться аналіз сучасного стану обраної задачі та розгляд подібних за змістом систем на ринку України. У другому розгляді описано методи та підходи для реалізації проекту. Третій розділ на меті має проектування системи, бізнес логіки застосунку та його дизайн У четвертому розділі розглянуто основний функціонал створеної системи та опис інструкції користувача. П’ятий розділ є спеціальною частиною з охорони праці на тему: “Правильне оформлення робочого місця. Електромагнітне випромінення персональних комп’ютерів та його вплав на людину.” Диплом містить 90 сторінок (без додатку), 53 рисунки, 57 джерел, 2 додатки
Description: Мединський Д. В. Онлайн-сервіс експрес-доставки вантажів автомобільним транспортним засобом : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» » / Д. В.Мединський ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 17 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1414
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
401 Мединський Д.В. Автореферат.pdf671.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.