груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1492
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТислевич, О. О.-
dc.date.accessioned2020-09-21T11:10:14Z-
dc.date.available2020-09-21T11:10:14Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1492-
dc.descriptionТислевич О. О. Пристрій автоматизованого калібрування термосистем зерносховищ : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»: спец. 151 « Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології» / О. О. Тислевич , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно – інтегровані технології. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2020. В технологічному плані важливим, та необхідним є проведення аналізу відомих конструкцій. Наприклад точність заміру температури, різні види заміру дуже різняться , по-перше знижується точність заміру, по-друге знижується якість та актуальність використання цих конструкцій, крім того є висока вірогідність, що умови де будуть використовуватись ці конструкції, можуть не підійти по різним причинам. Аналіз конкурентних рішень, та дослідження принципів, якими характеризуються замір температури спричинили використання сучасного цифрового датчика температури, який здатний заміряти температуру з точністю до 0,5С, крім того експериментальним другом вдалося укріпити та вдосконалити модель пристрою, місця сильного навантаження та полегшити збірку пристрою. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі розглянуто теоретичні основи друку та загальні характеристики існуючих конструкцій, найрозповсюдженіші методи заміру температури. У другому розділі проведено аналіз апаратних засобів задля реалізації технічного завдання, та поставлених задач з обґрунтуванням вибору елементів системи. У третьому розділі виконано аналіз умов праці на робочому місці та виявлено, що більшість з них відповідають вимогам. Бакалаврська робота містить 90 с. (без додатків), 45 рис., 25 табл., 27 джерел посилання.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectавторефератuk_UA
dc.subjectбакалаврська роботаuk_UA
dc.subjectавтоматизація та комп’ютерно інтегровані технологіїuk_UA
dc.subjectЩесюк Олег Володимировичuk_UA
dc.subjectтермосистемаuk_UA
dc.subjectтермометрuk_UA
dc.subjectкалібруванняuk_UA
dc.subjectпристрій для калібруванняuk_UA
dc.subjectавтоматизація калібруванняuk_UA
dc.subjectзерносховищаuk_UA
dc.titleПристрій автоматизованого калібрування термосистем зерносховищuk_UA
dc.title.alternativeавтореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», спеціальність 151 « Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_471_Тислевич_автореферат.pdf572.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.