груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1519
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖарук, Д. О.-
dc.date.accessioned2020-12-10T10:24:53Z-
dc.date.available2020-12-10T10:24:53Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1519-
dc.descriptionЖарук Д. О. Удосконалення економічного розвитку підприємства : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Д. О. Жарук, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 19 с.uk_UA
dc.description.abstractМагістерська робота присвячена теоретико-методологічним засадам економічного розвитку підприємства та напрямам удосконалення економічного розвитку підприємства. У процесі дослідження було проаналізовано фактори та основні показники економічного розвитку підприємства. Розроблені основні напрямки подальшого розвитку підприємства мають науково-практичний характер та містять низку практичних рекомендацій спрямованих на покращення діяльності підприємств.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectавторефератuk_UA
dc.subjectмагістерська роботаuk_UA
dc.subjectкафедра економіки та підприємництваuk_UA
dc.subjectКузьменко Олександр Борисовичuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectекономічний розвитокuk_UA
dc.subjectоцінка економічного розвиткуuk_UA
dc.subjectпоказники розвиткуuk_UA
dc.subjectнапрями розвиткуuk_UA
dc.subjectстратегії розвиткуuk_UA
dc.subjectмоделювання розвиткуuk_UA
dc.subjectпокращення економічного розвиткуuk_UA
dc.titleУдосконалення економічного розвитку підприємстваuk_UA
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Жарук.pdf305.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.