груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1675
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНазаренко, К. Є.-
dc.date.accessioned2021-03-16T09:12:21Z-
dc.date.available2021-03-16T09:12:21Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1675-
dc.descriptionНазаренко К. Є. Булінг як форма прояву соціального відхилення у студентському середовищі : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 054 «Соціологія» / К. Є. Назаренко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 13 с.uk_UA
dc.description.abstractНаукова робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 054 «Соціологія». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. Магістерська робота присвячена дослідженню психологічних особливостей цільової спрямованості студентів-соціологів. У магістерській роботі висвітлені основні теорії, концепції вивчення феномену булінгу. Визначені методики щодо діагностування поширеності булінгу серед сучасної молоді, а саме студентів. Проведено аналіз обізнаності, поширеності та способів подолання булінгу серед студентів ЧНУ ім.. Петра Могили. Проаналізовано закордонний досвід боротьби з даним явищем.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectавторефератuk_UA
dc.subjectмагістерська роботаuk_UA
dc.subjectкафедра соціологіїuk_UA
dc.subjectЛяпіна Людмила Анатоліївнаuk_UA
dc.subjectбулінгuk_UA
dc.subjectдевіативна поведінкаuk_UA
dc.subjectстудентствоuk_UA
dc.titleБулінг як форма прояву соціального відхилення у студентському середовищіuk_UA
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 054 «Соціологія»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Назарчук.pdf344.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.