груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/172
Title: Обліково-аналітичне забезпечення управління капітальними інвестиціями на підприємстві
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 «Облік і оподаткування»
Authors: Комарницький, П. П.
Keywords: автореферат
магістерська робота
капітальні інвестиції
обліково-аналітичне забезпечення
облік
аналіз
контроль
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Згідно поставленої мети в роботі визначено економічно-правовий зміст та класифікацію капітальних інвестицій для цілей обліку; надано організаційно-економічну характеристику ПАТ «Вітряний парк Очаківський», опрацьовані основні аспекти організації та методики бухгалтерського обліку, контролю та аналізу операцій з капітальними інвестиціями шляхом побудови комплексної системи обліково-аналітичного забезпечення. В результаті в роботі запропоновано рекомендації щодо удосконалення облікового відображення операцій з капітальними інвестиціями, що забезпечить їх достовірну оцінку та відображення в системі бухгалтерського обліку. Надано пропозиції щодо вдосконалення процесу документування операцій з капітальними інвестиціями шляхом розробки пакету форм первинного обліку та форм внутрішньої звітності. Окрім того, внесено пропозиції стосовно формування інформації про капітальні інвестиції в бухгалтерській та статистичній звітності.
Description: Комарницький П. П. Обліково-аналітичне забезпечення управління капітальними інвестиціями на підприємстві: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 071 «Облік і оподаткування» / П. П. Комарницький, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 18 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/172
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Комарницький П 617.pdf368.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.