груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/179
Title: Діяльність органів міліції на території України (1945- 1990 рр.)
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 032 «Історія та археологія»
Authors: Кошева, Ю. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
бандитизм
безпека дорожнього руху
злочинність
міліція
органи внутрішніх справ
охорона громадського порядку
правоохоронна система
правоохоронні органи
профілактика правопорушень
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: На підставі вивчення наукової літератури, законодавчих та інших нормативно-правових документів, у роботі здійснено комплексний аналіз процесу становлення, організації, розвитку та основних напрямів роботи органів міліції України у 1945-1990 рр. Приділено особливу увагу організаційним, оперативно-розшуковим, криміналістичним та кримінально-процесуальним проблемам діяльності української міліції. Висвітлено роботу патрульно-постової служби, боротьбу органів внутрішніх справ з хуліганством і пияцтвом, діяльність правоохоронних органів із забезпечення безпеки дорожнього руху, паспортного режиму, а також роботу з громадськістю. Розглянуто питання боротьби міліції з організованою злочинністю, іншими тяжкими злочинами, з «посяганнями на соціалістичну власність і зі спекуляцією», з правопорушеннями неповнолітніх. Доведено, що вказані види діяльності органів міліції упродовж 1945-1990 рр. постійно видозмінювались і вдосконалювались.
Description: Кошева Ю. О. Діяльність органів міліції на території України (1945-1990 рр.): автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 032 «Історія та археологія» / Ю. О. Кошева, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/179
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Кошева Ю._Перевірений.pdf403.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.