груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/180
Title: Роль бронетранспортерів у світових військових конфліктах другої половини ХХ-ХХІ ст
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 032 «Історія та археологія»
Authors: Олійник, О. І.
Keywords: автореферат
магістерська робота
БТР
бронетранспортер
армія
арсенал
СРСР
Україна
військовий конфлікт
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У дипломній роботі досліджено історію, становлення та роль бронетранспортерів у світових військових конфліктах другої половини ХХ-ХХІ століття. У цілях досягнення поставленої мети в роботі реалізовано такі завдання: охарактеризовано початковий стан розвитку БТР-ів; визначено шлях розвитку основних бронетранспортерів; з’ясовано основні компоненти та функції БТР-ів, просліджено ключові аспекти у застосуванні бронетранспортерів під час військових конфліктів другої половини ХХ-ХХІ ст; скомпоновано матеріал з статичних даних і створено свій власний суб’єктивний рейтинг бронетранспортерів за часом їх появи у військовій общині Радянського Союзу; виокремлено питання, що потребують подальшого дослідження.
Description: Олійник О. І. Роль бронетранспортерів у світових військових конфліктах другої половини ХХ-ХХІ ст.: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 032 «Історія та археологія» / О. І. Олійник, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/180
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Олійник. Автореферат (2019).pdf343.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.