груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/187
Title: Інтернет-комунікація як складова сучасного політичного процесу в Україні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 052 «Політологія»
Authors: Пшеничний, П. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра політичних наук
інтернет-комунікація
соціальні медіа
мережева аудиторія
громадянське суспільство
комунікативна взаємодія
медіаплатформи
політичний процес
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Розкрито теоретичні та методологічні засади вивчення інтернет-комунікації як складової політичного процесу. Визначено основні підходи щодо вивчення інтернет-комунікації та здійснено аналіз стану наукової розробки проблематики серед вітчизняних та зарубіжних вчених. Розглянуто світову практику використання інтернет-комунікацій у демократичних та сучасних авторитарних суспільствах. Зокрема, вивчається передовий досвід Сполучених Штатів Америки, які вважаються першопрохідцями у даній практиці та соціальні медіаплатформи Європейського Союзу. Окреслюється значення соціальних медіа для міжнародної діяльності України, які перетворюються на сучасний «політичний інститут» зі специфічними особливостями. Визначені основні канали інтернет-комунікації, які здатні репрезентувати Україну на міжнародній арені та характеризуються переваги та недоліки їх використання.
Description: Пшеничний П. В. Інтернет-комунікація як складова сучасного політичного процесу в Україні: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 052 «Політологія» / П. В. Пшеничний, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/187
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат - Пшеничний 631 гр.pdf299.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.