груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/195
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФрейчак, О. С.-
dc.date.accessioned2019-02-27T11:58:07Z-
dc.date.available2019-02-27T11:58:07Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/195-
dc.descriptionФрейчак О. С. Застосування засобами масової інформації маніпулятивних технологій: можливості та інструменти: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 052 «Політологія» / О. С. Фрейчак, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.en_US
dc.description.abstractВ роботі аналізуються тенденції використання маніпулятивних технологій. Визначаються основні системи масових комунікацій та впливу на політичні процеси та характеристика їх особливостей. Розглянуто ЗМІ в сучасному світі, що виступають як окремий політичний гравець, бо мають владу стверджувати, відстоювати і нав’язувати точку зору як одному гравцю, так і групі гравців змушуючи їх діяти, виходячи з їх інтересів. Висвітлено проблеми, пов’язані з маніпулятивними можливостями засобів масової інформації і протидії негативному впливу в сучасній Україні.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectмагістерська роботаen_US
dc.subjectкафедра політичних наукen_US
dc.subjectманіпуляціяen_US
dc.subjectманіпулятивні технологіїen_US
dc.subjectгромадська думкаen_US
dc.subjectзасоби масової інформаціїen_US
dc.titleЗастосування засобами масової інформації маніпулятивних технологій: можливості та інструментиen_US
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 052 «Політологія»en_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат-Фрейчак-631 гр..pdf382.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.