груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1987
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПронін, В. А.-
dc.date.accessioned2021-07-08T12:50:35Z-
dc.date.available2021-07-08T12:50:35Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1987-
dc.descriptionПронін В. А. Комп’ютерне моделювання фрактальної агрегації наночастинок : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / В. А. Пронін, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 16 с.uk_UA
dc.description.abstractМета та основні результати роботи: Створення Комп’ютерної моделі фрактальної агрегації наночастинок с урахуванням її фізичних властивостей. Робота представлятиме з себе модель системи частиць, яке буде імітувати поведінку фрактальної агрегації у 3D просторі. Регулювання потоку частиць, їх кількості та швидкості дадуть змогу маніпулювати результатом моделі. Бакалаврська кваліфікаційна робота містить 73 cторінки, 22 рисунків, 1 таблиць, 25 посилань.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectавторефератuk_UA
dc.subjectбакалаврська роботаuk_UA
dc.subjectкафедра інтелектуальних інформаційних системuk_UA
dc.subjectЛисенков Є.А.uk_UA
dc.subjectфракталuk_UA
dc.subjectагрегаціяuk_UA
dc.subjectмодельuk_UA
dc.subject3D простірuk_UA
dc.subjectфізичні фластивостіuk_UA
dc.subjectдіагностикаuk_UA
dc.subjectоб'єктuk_UA
dc.subjectрозмірністьuk_UA
dc.titleКомп’ютерне моделювання фрактальної агрегації наночастинокuk_UA
dc.title.alternativeавтореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 402 Пронін Валентин Андрійович.pdf507.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.