груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/213
Title: Структура оборонних видатків України
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
Authors: Боровик, М. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра економічних наук
Верланов Ю.Ю.
Державний бюджет
видатки державного бюджету
структура військових видатків
національна оборона
військове забезпечення
нормативи НАТО
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Досліджується структура видатків державного бюджету на національну оборону України та країн – членів НАТО. Зважаючи на прагнення України стати членом альянсу, структура оборонних видатків держави має відповідати його методології та нормативам. Питання є особливо актуальним зважаючи на тривалий військовий конфлікт на сході країни. Робота являє собою спробу розробити структуру військових витрат України, згідно з нормативами НАТО. Здійснено уніфікацію структури військових видатків України та країн НАТО, визначено медіанні значення питомої ваги компонентів структури військових видатків країн-членів НАТО групи 3 (з найменшими значеннями ВВП на душу населення). Встановлено структуру військових витрат України, що відповідає нормативам НАТО, а також період часу, протягом якого Україна зможе досягти нормативів військового забезпечення НАТО за структурою та обсягом фінансування за умови, що військова активність в Україні буде залишатися на близькому до поточного рівні.
Description: Боровик М. В. Структура оборонних видатків України : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / М. В. Боровик ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 17 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/213
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат. Боровик М.В..pdf354.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.