груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/231
Title: Фінансові методи регулювання підприємництва в Україні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
Authors: Лісніченко, І. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра економічних наук
Верланов Ю. Ю.
фінансові методи
регулювання підприємництва
підприємництво в Україні
фінансове прогнозування
фінансове планування
фінансове регулювання
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В досліджені розглянуто державне регулювання підприємницької діяльності на сучасному етапі. Актуальність дослідження обумовлена необхідністю вдосконалення впливу фінансових методів на ринкову економіку, спрямованих на створення сприятливих умов розвитку підприємництва, органів управління та зменшення надмірності участі держави в сфері підприємницької діяльності. Аналіз сучасних наукових публікацій дав змогу визначити сутність фінансових методів регулювання та встановити фактори впливу фінансових методів регулювання на підприємства. Надано характеристику існуючим теоретичним концепціям фінансових методів регулювання та визначено основні причинно-наслідкові зв’язки в фінансовій мережі. Показники оцінювання фінансових методів емпірично досліджувалися на основі кластерного аналізу. Виявлено, що підприємства не достатньо ефективно використовують фінансові методи регулювання у своїй діяльності, тому мають низькі показники прибутковості.
Description: Лісніченко І. В. Фінансові методи регулювання підприємництва в Україні : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / І. В. Лісніченко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/231
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Лісніченко І.В.pdf423.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.