Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2325Langanzeige der Metadaten
| DC Element | Wert | Sprache |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Юр’єва, А. О. | - |
| dc.date.accessioned | 2022-10-26T10:17:34Z | - |
| dc.date.available | 2022-10-26T10:17:34Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.uri | https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2325 | - |
| dc.description | Юр’єва А. О. Дослідження впливу виробництва харчових продуктів на довкілля з використанням багатокритерійних методів : магістерська дисертація на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 124 «Системний аналіз» / А.О. Юр’єва; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. – 104 с. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Актуальність даного дослідження полягає в тому, що зменшення виробництва харчових продуктів, які є найбільш шкідливими для довкілля може допомогти сповільнити процес зміни клімату. При цьому кількість критеріїв для оцінювання відповідного впливу є достатньо великою, тому доцільно застосувати багатокритерійні методи для вирішення поставленого питання. Об’єктом дослідження є вплив виробництва харчових продуктів на навколишнє середовище. Предметом дослідження є використання багатокритерійних методів прийняття рішеннь для дослідження впливу виробництва харчових продуктів на навколишнє середовище. Метою роботи є дослідження впливу виробництва харчових продуктів на довкілля з використанням багатокритерійних методів прийняття рішень, визначення найбільш вагомих критеріїв та харчових продуктів, виробництво яких найбільше шкодить навколишньому середовищу. В результаті виконання роботи було розглянуто класичний та нечіткий методи АНР для оцінювання впливу виробництва харчових продуктів на довкілля, а також розроблено програмне забезпечення, в якому реалізовані відповідні методи. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | ЧНУ ім. Петра Могили | uk_UA |
| dc.subject | Кафедра інтелектуальних інформаційних систем | uk_UA |
| dc.subject | магістерська робота | uk_UA |
| dc.subject | Кондратенко Г. В. | uk_UA |
| dc.subject | довкілля | uk_UA |
| dc.subject | вплив | uk_UA |
| dc.subject | багатокритерійні методи прийняття рішень | uk_UA |
| dc.subject | AHP | uk_UA |
| dc.subject | Fuzzy AHP | uk_UA |
| dc.title | Дослідження впливу виробництва харчових продуктів на довкілля з використанням багатокритерійних методів | uk_UA |
| dc.title.alternative | магістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз» | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Enthalten in den Sammlungen: | Факультет комп'ютерних наук | |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 601 Юр`єва Анна Олександрівна.pdf | 3.49 MB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.