груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2325
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮр’єва, А. О.-
dc.date.accessioned2022-10-26T10:17:34Z-
dc.date.available2022-10-26T10:17:34Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2325-
dc.descriptionЮр’єва А. О. Дослідження впливу виробництва харчових продуктів на довкілля з використанням багатокритерійних методів : магістерська дисертація на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 124 «Системний аналіз» / А.О. Юр’єва; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. – 104 с.uk_UA
dc.description.abstractАктуальність даного дослідження полягає в тому, що зменшення виробництва харчових продуктів, які є найбільш шкідливими для довкілля може допомогти сповільнити процес зміни клімату. При цьому кількість критеріїв для оцінювання відповідного впливу є достатньо великою, тому доцільно застосувати багатокритерійні методи для вирішення поставленого питання. Об’єктом дослідження є вплив виробництва харчових продуктів на навколишнє середовище. Предметом дослідження є використання багатокритерійних методів прийняття рішеннь для дослідження впливу виробництва харчових продуктів на навколишнє середовище. Метою роботи є дослідження впливу виробництва харчових продуктів на довкілля з використанням багатокритерійних методів прийняття рішень, визначення найбільш вагомих критеріїв та харчових продуктів, виробництво яких найбільше шкодить навколишньому середовищу. В результаті виконання роботи було розглянуто класичний та нечіткий методи АНР для оцінювання впливу виробництва харчових продуктів на довкілля, а також розроблено програмне забезпечення, в якому реалізовані відповідні методи.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectКафедра інтелектуальних інформаційних системuk_UA
dc.subjectмагістерська роботаuk_UA
dc.subjectКондратенко Г. В.uk_UA
dc.subjectдовкілляuk_UA
dc.subjectвпливuk_UA
dc.subjectбагатокритерійні методи прийняття рішеньuk_UA
dc.subjectAHPuk_UA
dc.subjectFuzzy AHPuk_UA
dc.titleДослідження впливу виробництва харчових продуктів на довкілля з використанням багатокритерійних методівuk_UA
dc.title.alternativeмагістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
601 Юр`єва Анна Олександрівна.pdf3.49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.