груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2388
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРезніченко, С. О.-
dc.date.accessioned2022-10-28T12:51:19Z-
dc.date.available2022-10-28T12:51:19Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2388-
dc.descriptionРезніченко С. О. Інтелектуальна система тайм-менеджменту працівника : спец. 122 «Комп’ютерні науки» / С. О. Резніченко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 95 с.uk_UA
dc.description.abstractОбʼєкт дослідження: процес створення застосунку під операційну систему iOS використовуючи мову програмування Swift Предмет дослідження: засоби для створення програмного застосунку тайм-менеджементу працівника Мета роботи: створення застосунку для тайм менеджменту працівника на операційній системі iOS. У першому розділі аналізується предметна сфера тайм менеджменту та розглядаються аналоги. У другому розділі – опис можливих технологій та методів при розробці застосунку. У третьому розділі представлено моделювання застосунку, які необхідні для подальшої реалізації. У останьому розділі було запрограмовано застосунок використовуючі матеріали, використані у попередніх розділах.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectКафедра інтелектуальних інформаційних системuk_UA
dc.subjectбакалаврська роботаuk_UA
dc.subjectКулаковська В. І.uk_UA
dc.subjectшаблони проєктуванняuk_UA
dc.subjectUIKituk_UA
dc.subjectтайм-менеджментuk_UA
dc.subjectбаза данихuk_UA
dc.titleІнтелектуальна система тайм-менеджменту працівникаuk_UA
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 122 «Комп’ютерні науки»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
402 Резніченко Сергій Олександрович.pdf3.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.