груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/241
Title: Автоматизована система прийняття оптимального стратегічного рішення у військово-цивільній сфері. Для не великої кількості альтернатив
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп’ютерні науки»
Authors: Дем’янчик, С. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Давиденко Євген Олександрович
автоматизованої системи прийняття оптимального стратегічного рішення
військово-цивільна сфера
автоматизована СППР
метод аналізу ієрархій
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У вступі визначається актуальність теми, проводиться короткий огляд поставленої задачі, визначаються предмет, об’єкт та мета дослідження. У першому розділі магістерської наукової роботи проаналізовано процес прийняття стратегічного рішення, управлінські завдання при визначенні рішення та ступінь розробленості проблеми. У другому розділі описано модель автоматизованої системи прийняття оптимального стратегічного рішення на основі інтеграції методу аналізу ієрархій, Парето-оптимального вибору та методу дерева цілей. У третьому розділі наведено опис програмної реалізації автоматизованої СППР для прийняття оптимального стратегічного рішення. У четвертому розділі з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях розглянуто питання охорони праці у виробничому приміщенні, виконана оцінка умов праці та запропоновані заходи щодо їх покращення, а також створено інструкцію щодо поводження працівників на випадок виникнення різних позаштатних ситуацій. У висновках проводиться аналіз проведеної роботи та отриманих результатів. Методична частина магістерської наукової роботи включає в себе другу частину розробленого курсу лабораторних робіт з дисципліни “Основи Front-End розробки”, який присвячено вивченню фреймворка AngularJS. Автоматизована СППР створена за допомогою використання мови програмування C# та технології Windows Forms.
Description: Дем’янчик С. О. Автоматизована система прийняття оптимального стратегічного рішення у військово-цивільній сфері. Для невеликої кількості альтернатив : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки» / С. О. Дем'янчик ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/241
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Демьянчик.pdf512.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.