груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/242
Title: Інтелектуальна діалогова система на основі "Deep Learning" технологій
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп’ютерні науки»
Authors: Кушнерик, П. І.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Кондратенко Ю. П.
архітектура нейронних мереж
архітектура діалогових систем
діалогова система
штучний інтелект
"Deep Learning" технології
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Дана магістерська наукова робота спрямована на аналіз сучасного стану штучного інтелекту, порівнняня сучасних архітектур нейронних мереж та розорвобка власної діалогової системи. Об’єктом дослідження є розробка діалогової системи на основі штучного інтелекту, з використанням технологій Deep Learning Предметом дослідження є методи навчання, архітектури нейронних мереж та архітектури діалогових систем. Практичне значення отриманих результатів полягає у створенні власної діалогової системи з використанням технологій штучного інтелекту, для розв’язання задачі ідентифікації та пошуку відповіді на запитання стосовно програмування. Розв’язок цієі задачі є першою ланкою до прозробки системи, спроможної замінити довідкові системи в залежності від завдань бізнесу. Діалогова система описана в даному розідлі виконана у вигляді API, що дозволяє інтегрувати з різними месенджерами (Telegram, Twiter та ін) та використовувати у якості самостійної системи обробки тексту.
Description: Кушнерик П. І. “Інтелектуальна діалогова система на основі "Deep Learning" технологій : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки» / П. І. Кушнерук ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 8 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/242
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Кушнерук.pdf484.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.