груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2431
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОхрімчук, І. В.-
dc.date.accessioned2022-11-03T08:18:43Z-
dc.date.available2022-11-03T08:18:43Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2431-
dc.descriptionОхрімчук І. В. Закономірності оптимізація технічної підготовки спортсменів зі спортивних танців з урахування біомеханічних аспектів рухових навиків : магістерська дисертація на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / І. В. Охрімчук ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. – 81 с.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectКафедра олімпійського та професійного спортуuk_UA
dc.subjectмагістерська роботаuk_UA
dc.subjectОльховий О.М.uk_UA
dc.subjectспортсмениuk_UA
dc.subjectспортивні танціuk_UA
dc.subjectрухові навикиuk_UA
dc.titleЗакономірності оптимізація технічної підготовки спортсменів зі спортивних танців з урахування біомеханічних аспектів рухових навиків»uk_UA
dc.title.alternativeмагістерськa дисертація на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання і спорту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Охрімчук.pdf1.23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.