Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/253Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Мінська, К. В. | - |
| dc.date.accessioned | 2019-03-04T09:12:03Z | - |
| dc.date.available | 2019-03-04T09:12:03Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.uri | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/253 | - |
| dc.description | Мінська К. В. «Елементи системи управління персоналом в інтерованій системі управління на підприємствах хлібопекарської галузі (на прикладі ТОВ «Миколаївський хлібзавод № 1» : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент» / К. В. Мінська ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 16 с. | en_US |
| dc.description.abstract | Дипломна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент», ОПП «Якість, стандартизація та сертифікація». – ЧНУ імені Петра Могили, Миколаїв, 2019.». На прикладі підприємства ТОВ «Миколаївський хлібзавод № 1» висвітлено аналіз нормативно-технічної бази харчової промисловості, в якій нормуються вимоги до якості та безпечності харчових продуктів. Визначено, на скільки відповідає система управління людськими ресурсами вимогам стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 на підприємстві ТОВ «Миколаївський хлібзавод № 1». Проаналізовано програми-передумов СУБ-ПП.7.2-07 «Підбір та навчання персоналу» підприємства ТОВ «Миколаївський хлібзавод № 1», та визначено наслідки роботи некваліфікованого персоналу, розроблено пропозиції щодо покращення системи управління персоналом для ефективного функціонування людських ресурсів. | en_US |
| dc.language.iso | other | en_US |
| dc.publisher | ЧНУ ім. Петра Могили | en_US |
| dc.subject | автореферат | en_US |
| dc.subject | магістерська робота | en_US |
| dc.subject | Кафедра економічних наук | en_US |
| dc.subject | Щербак Юрій Георгійович | en_US |
| dc.subject | управління людськими ресурсами | en_US |
| dc.subject | управління якістю | en_US |
| dc.subject | персонал | en_US |
| dc.subject | компетентність | en_US |
| dc.subject | кваліфікація | en_US |
| dc.title | Елементи системи управління персоналом в інтерованій системі управління на підприємствах хлібопекарської галузі (на прикладі ТОВ «Миколаївський хлібзавод № 1») | en_US |
| dc.title.alternative | автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 073 «Менеджмент» | en_US |
| dc.type | Other | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Факультет економічних наук | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Мінська_aref.pdf | 218.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.