груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/277
Title: Дослідження гібридних методів багатокритерійного прийняття рішень при оцінюванні startup-проектів
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп’ютерні науки»
Authors: Овечкін Д. В., Д. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Кондратенко Ю. П.
VIKOR
TOPSIS
альтернатива
критерій
прийняття рішешь
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Дана магістерська наукова робота присвячена дослідженню гібридних методів багатокритерійного прийняття рішень при оцінюванні startup-проектів. Метою є дослідження та реалізація гібридних методів багатокритерійного прийняття рішень при оцінюванні startup-проектів. Об’єктом дослідження є процеси прийняття рішень в задачах багатокритерійного вибору. Предметом дослідження є гібридні методи багатокритерійного прийняття. Фахова частина магістерської наукової роботи складається з наступних розділів: дослідження предметної області; загальний аналіз методів та підходів багатокритерійного прийняття рішень; реалізація пропонованої гібридної моделі оцінювання стартапу; розробки СППР для оцінювання startup-проектів. Задачі, які були виконані в процесі роботи: аналіз останніх наукових публікацій; аналіз предметної бласті, дослідження ролі і місця стартап-проектів в сфері інформаційних технологій; дослідження поняття багатокритерійного прийняття рішень, методів та підходів ранжування альтернатив при неточних та розмитих даних; сформування моделі прийняття рішень на основі гібридних методів; визначення критеріальної множини для оцінювання стартапів, дослідження взаємовпливу критеріїв та визначення оптимальної альтернативи для поставленої задачі; розробка СППР для оцінювання стартапів. В спеціальній частині магістерської наукової роботи з «Охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях» проведено аналіз умов праці на робочих місцях в офісному приміщенні стартап-компанії «SmartCar» за факторов виробничого приміщення, проаналізовано питання, що пов’язані з дотриманням санітарно-гігієнічних вимог при експлуатації ПК в офісі, розроблено інструкції дій працівників компанії при виникненні типових надзвичайних ситуацій. У методичній частині розроблено практичні роботи з курсу багатокритерійного прийняття рішень на теми «Метод VIKOR» та «Метод TOPSIS».
Description: Овечкін Д. В. Дослідження гібридних методів багатокритерійного прийняття рішень при оцінюванні startup-проектів : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки» / Д. В. Овечкін ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/277
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Овечкін.pdf862.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.