груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/278
Title: Комп'ютеризована інтелектуальна СППР для оцінювання рейтингу академічних партнерів
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп’ютерні науки»
Authors: Шурбін, О. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Кондратенко Г. В.
система нечіткого логічного виводу
методи багатокритерійного прийняття рішень
експертна система
оцінювання рейтингу академічних партнерів
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Метою магістерської наукової роботи є підтримка та супроводження процесів багатокритерійного прийняття рішень для оцінювання рейтингу академічних партнерів. Об’єктом магістерської наукової роботи є системи підтримки прийняття рішень на основі нечіткої логіки. Предметом є алгоритми та методи багатокритерійного прийняття рішень на основі нечіткої логіки для оцінювання рейтингу академічних партнерів. В процесі виконання магістерської наукової роботи було розроблено комп’ютеризовану інтелектуальну систему нечіткого логічного виводу, що дозволяє оцінювати рейтинги потенційних академічних партнерів вищого навчального закладу при заданих умовах та можливостях сторін. Проаналізовано актуальні проблемі, які постають при внутрішній та міжнародній консолідації та кооперації вищих навчальних закладів. Проведено дослідження сучасних методів агрегації вхідних значень, алгоритмів фаззифікації та дефаззифікації, визначено їх переваги та недоліки, та обрано найкращі для реалізації та вирішенні поставленої проблеми співробітництва університетів.
Description: Шурбін О. А. Комп'ютеризована інтелектуальна СППР для оцінювання рейтингу академічних партнерів: автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки» / О. А. Шубін ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/278
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Шурбін_О_601_corr.docx.pdf775.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.