груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/280
Title: Автоматизована система побудови синтаксично керованих компіляторів для LL(1)-граматик
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп’ютерні науки»
Authors: Беседін, В. Б.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Фісун М. Т.
formal grammar
formal language
LL(1)-parsing
compiler
генератор компіляторів
процеси аналізу та трансляції формальних мов
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Дана магістерська наукова робота спрямована на аналіз сучасного стану галузі створення мов програмування, порівнняня сучасних методів побудови компіляторів загального призначення та розробка власного генератора компіляторів. Метою роботи є розробка власного генератора компіляторів. Об’єктом дослідження є процеси аналізу та трансляції формальних мов. Предметом дослідження є функціонал аналізаторів та трансляторів формальних мов. Практичне значення отриманих результатів полягає у створенні програмного забезпечення для подальшого створення компіляторів для різних DSL та навчання. Створена система описана в четвертому розідлі виконана у вигляді додатку, на вхід якого поступає формальна граматика, правила та інші специфікації. Виходом програми є згенерований компілятор із заданої граматики. Магістерська робота складається з 4 розділів, та спеціальної частини з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях, і методичної частини.
Description: Беседін Б. В. Автоматизована система побудови синтаксично керованих компіляторів для LL(1)-граматик : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки» / Б. В. Беседін ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 7 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/280
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Беседін - Автореферат.pdf636.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.