груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/286
Title: Дослiдження методiв пiдвищення контрастностi цифрових зображень на основi нечiткої логiки
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп’ютерні науки»
Authors: Міхов, Д. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Кондратенко Ю. П.
цифрове зображення
контрастність
яскравість
методи підвищення контрастності
нечітка логіка
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Дана магістерська наукова робота присвячена дослідженню методів підвищення контрастності на цифрових зображеннях, зокрема, на основі нечіткої логіки. Метою є дослідження існуючих методів підвищення контрастності цифрових зображень, а також комбінації гама-корекції та оператору підвищення контрастності нечіткої множини для обробки цифрових зображень в умовах недостатньої яскравості. Об’єктом дослідження є цифрові зображення та контрастність. Предметом дослідження є методи підвищення контрастності на цифрових зображеннях. аналіз останніх наукових праць, досліджень і програмного забезпечення для підвищення контрастності зображень; дослідження моделей цифрових зображень, властивостей контрастності та яскравості, а також методів підвищення контрастності; програмна реалізація розглянутих методів та комбінації гама-корекції та оператору підвищення контрастності нечіткої множини для обробки цифрових зображень. В спеціальній частині магістерської наукової роботи з «Охорони праці» розглянуто мікрокліматичні умови праці на робочих місцях у ТОВ «Хостінг Макс» та розроблено інструктаж з техніки безпеки під час землетрусу. У методичній частині розроблено практичні роботи на теми «Ознайомлення з основними функціями обробки зображень в MATLAB» та «Ознайомлення з основами створення графічних інтерфейсів в MATLAB GUIDE».
Description: Міхов Д. А. Дослiдження методiв пiдвищення контрастностi цифрових зображень на основi нечiткої логiки : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки» / Д. А. Міхов ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/286
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Міхов_Автореферат.pdf594.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.