груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/296
Title: Розробка веб-додатку для розв’язання задач навчальної аналітики
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Зайцев, Ю. Г.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Болюбаш
електронне навчання
навчальна аналітики
аналіз освітніх даних
елементи курсу
методи кластеризації
результати активності користувачів курсу
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття кваліфікації «Магістр системного аналізу». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська наукова робота присвячена розробці та здійсненню програмної реалізації Web-додатку, що дозволяє аналізувати мережеву діяльності учасників освітнього процесу у середовищі електронного навчання Moodle. Об’єкт дослідження – процес підготовки майбутніх фахівців у закладах вищої освіти на базі платформ електронного навчання. Предмет дослідження – Web-орієнтовані системи для реалізації методів навчальної аналітики. Метою дослідження є підвищення ефективності моніторингу, контролю та управління навчанням шляхом реалізації методів навчальної аналітики на основі розробленого Web-додатку, спрямованого на отримання оперативної динамічної інформації про стан навчального процесу у середовищі електронного навчання. Магістерська наукова робота складається з фахового розділу, методичної і спеціальної частини з охорони праці. У першому розділі розкрито теоретичні засади навчальної аналітики та її методи аналітики в освітній галузі, визначено види навчальної аналітики, сформовано алгоритми для відслідковування активності кожного студента при вивченні певної дисципліни в Moodle. У другому розділі обґрунтовано вибір технологій і засобів розробки Web-додатків, а саме обрано мову програмування, тип бази даних, набір додаткових бібліотек, котрі використовуватимуться в проекті. У третьому розділі описано етапи розробки Web-додатку для вирішення завдань навчальної аналітики: проектування бази даних, прототипування інтерфейсу, розробка модулів Web-додатку.
Description: Зайцев Ю. Г. Розробка веб-додатку для розв’язання задач навчальної аналітики : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 124 «Системний аналіз» / Ю. Г. Зайцева ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/296
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат _Зайцев_607.pdf515 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.