груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/297
Title: Система аналізу результатів тестування Web-додатку
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Багненко, О. Ю.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Болюбаш Н. М.
система управління тестуванням
аналіз результатів тестування
платформа тестування
тест менеджмент інструмент
зберігання QA-документації
абсолютні та похідні метрики
тестові сценарії
результати тестування сценаріїв
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття кваліфікації «Магістр системного аналізу». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська наукова робота присвячена розробці та здійсненню програмної реалізації Web-додатку, що дозволяє аналізувати результати тестування. Об’єкт дослідження – тестування Web-орієнтованих програмних засобів. Предмет дослідження – програмні засоби для забезпечення якості тестування Web-додатків. Метою дослідження є підвищення ефективності управління якістю створюваних Web-додатків шляхом розробки та впровадження Web-орієнтованої системи, яка здійснює реалізацію QA тестування з використанням сучасних метрик обробки та представлення даних про результати тестування. Магістерська наукова робота складається з фахового розділу, методичної і спеціальної частини з охорони праці. У першому розділі розкрито теоретичні засади управління забезпеченням якості тестування Web-додатків. У другому розділі обґрунтовано вибір технологій і засобів розробки Web- додатку для реалізації QA-тестування Web-проектів. У третьому розділі описано розробку Web-додатку аналізу результатів тестування. У спеціальній частині з охорони праці розглядаються питання мікроклімату в офісних приміщеннях та загальні вимоги щодо техніки безпеки при надзвичайній ситуації.
Description: Багненко О. Ю. Система аналізу результатів тестування Web-додатку : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 124 «Системний аналіз» / О. Ю. Багненко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/297
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Багненко.pdf499.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.