груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/303
Title: Графова база даних Neo4j, для представленя мови Cypher
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Гуменюк, А. Б.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Кулаковська І. В.
автострахування
шахраї в страхуванні
шахрайські дії в автострахуванні
шахрайські дії з банківськими картками
системи виявлення шахраїв в страхових
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої «Магістр системного аналізу». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Мета роботи – вивчити, як працюють графові моделі баз даних і область їх застосування, розібрати СУБД Neo4j і мову запитів Cyber, розробити запити і виконати порівняльний аналіз ефективності та проаналізувати висновки на основі отроманих даних. Об’єкт дослідження – системи управління і способи використання графових баз даних. Предмет дослідження – функції і можливості мови запитів Cyber для графової бази даних Neo4j, особливості використання запитів для порівняльня аналізу ефективності роботи. Завдання дослідження: вивчення графової моделі бази даних,вивченя області застосування графових баз даних, розроблення кількох запитів відповідно до обраної інформаційної системою для СУБД MySql і СУБД Neo4j, порівняня ефективность запитів. Методи дослідження. У процесі виконання поставлених у роботі завдань були використані методи аналізу літературних джерел, аналіз існуючих методів та технологій зберігання інформаціі, практична робота з графовими базами даних для перевірки і засвоєння набутих знань і навичок. Методична частина дипломного проекту включає в себе розроблену практичні роботи для ознайомлення з оболонкою графової бази даних Neo4j та використання REST, індексів і транзакцій. В спеціальній частині «Охорона праці» розглянуто умови праці на робочих місцях персоналу комп’ютерної фірми, а також розроблено інструкцію дій персоналу у випадку надзвичайній ситуації.
Description: Гуменюк А. Б. Графова база даних Neo4j, для представленя мови Cypher : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 124 «Системний аналіз» / А. Б. Гуменюк ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/303
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Гуменюк.pdf578.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.