груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/306
Title: Організація діяльності державних службовців
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня "магістр", спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Бакум, Я. Ю.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
державне управління
державні службовці
імідж
планування роботи
робоче місце
стимулювання діяльності
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Досліджено організацію діяльності державних службовців. Визначено теоретичні засади дослідження діяльності державних службовців. Виокремлено особливості організації діяльності державних службовців як процесу та засобу досягнення мети. З’ясовано, що результативність діяльності державних службовців визначається якістю їх професійної компетентності. Розглянуто іноземний досвід організації діяльності державних службовців. Розглянуто імідж та встановлено його значення в діяльності державних службовців. Узагальнено, що ефективний імідж державного службовця проявляється у його високому рейтингу та в можливостях активного формування політичної діяльності держави та впливу на громадську думку. Охарактеризовано планування роботи як основний елемент організації діяльності державних службовців. Обґрунтовано організацію робочого місця як запоруку ефективної та якісної діяльності державних службовців. Описано стимулювання діяльності державних службовців. Запропоновано ряд заходів удосконалення процесу стимулювання праці державних службовців та підвищення ефективності їх діяльності. Розглянуто організацію контролю якості роботи в державних органах. Встановлено, що для сумлінного та відповідального працівника найбільш ефективним є самоконтроль.
Description: Бакум Я. Ю. Організація діяльності державних службовців : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування»/ Я. Ю.Бакум ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/306
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бакум Я. Ю., автореф..pdf184.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.