груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/313
Title: Інтелектуальна інформаційна системи психолого-педагогічної діагностики розвитку дітей
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Павлінчук, А. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Швед А. В
психолого-медико-педагогічна консультація
діти з особливими освітніми потребами
аналіз даних
кластеризація
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр системного аналізу». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська наукова робота присвячена дослідженню методологій психолого-медико-педагогічної консультації та розробці інтелектуальної інформаційної системи психолого-педагогічної діагностики розвитку дітей, яка направлена на автоматизацію роботи психолого-медико-педагогічної консультації . Предмет дослідження – методики, прийоми та інформаційні технології дослідження інтелектуальних здібностей дітей з особливими освітніми потребами. Об'єкт дослідження – процеси організації діагностики інтелектуальних здібностей дітей з особливими освітніми потребами. Метою магістерської роботи є автоматизація процесу роботи психолого-медико-педагогічної консультації, аналіз та інтерпретація результатів її діяльності за допомогою створення інтелектуальної інформаційної системи психолого-педагогічної діагностики розвитку дітей. У вступі визначається актуальність теми, проводиться короткий огляд поставленої задачі та визначаються предмет, об’єкт та мета дослідження. У першому розділі розглядаються теоретико-методологічні основи психолого-педагогічної діагностики розвитку дітей, описується постановка заадчі дослідження. У другому розділі проводиться аналіз існуючих методів кластеризації та прогнозування, методик досліджень пізнавальних можливостей та розробляється математична модель дослідження інтелектуальних показників розвитку школярів. У третьому розділі наведено моделювання та технічне проектування інформаційної системи, наведені логічна та фізична структура бази даних. У четвертому розділі наведено структура проекту та опис програмної реалізації, діаграма класів та інструкція користувача. У методичній частині розроблені лабораторні роботи теми яких перекликаються з магістерською робою. У спеціальній частині з охорони праці йдеться про важливість дотримання протипожежної техніки безпеки та електробезпеки. Розроблено інструктаж дій для персоналу у випадку пожежі. Програма написана за допомогою використання мов програмування JavaScript та PHP, мови розмітки гіпертекстових документів HTML та каскадних таблиць стилів CSS, мови баз даних MySql.
Description: Павлінчук А. О. Інтелектуальна інформаційна системи психолого-педагогічної діагностики розвитку дітей : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 124 «Системний аналіз» / А. О. Павлінчук ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/313
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Павлінчук.pdf695.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.