груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/323
Title: Лященко Сергій Сергійович. Система аналізу результатів тестування Web-додатку
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Лященко, С. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Болюбаш Н. М.
Landing Page
лід
лідогенерація
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття кваліфікації «Магістр системного аналізу». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Метою магістерської наукової роботи є зібрання матеріалу та використання сучасних методів, які спрямовані на пошук потенційних клієнтів з певними контактними даними. Об’єкт досліджень – дослідження та аналіз сучасних односторінкових сайтів. Методи дослідження є статистично-аналітичні методів залучення потенційних клієнтів. Практичне значення отриманих результатів отриманих результатів полягає в тому, що сформульовані теоретичні положення та рекомендації що до підвищення ефективності та якості нових Landing Page які підвищать конверсію на вашому сайті. У вступі визначається актуальність теми та проводиться короткий огляд поставленої задачі. У першому розділі було розглянуто особливості та міфи digital- маркетингу, поведінку користувачів в інтернеті та як правильно обрати номер телефону для більшого залучення лідів. У другому розділі були розглянути такі теми, як ліди та лідогенерація і навіщо вони потрібні для бізнесу, також розглянуті сучасні методи збору лідів та правильне використання воронки продажу, щоб не втрати клієнтів. У третьому розділі було розібрано такі теми, як засоби створення Landing page, його переваги та недоліки, було проаналізовано інструмент Facebook Pixel, як найкращий спосіб збирання інформації. Також було проведено дослідження кращих Landing Page та проаналізвоно їх недоліки. У спеціальній частині з охорони праці розглядаються питання мікроклімату в офісних приміщеннях та загальні вимоги щодо техніки безпеки при надзвичайній ситуації
Description: Лященко С. С. Система аналізу результатів тестування Web-додатку : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 124 «Системний аналіз» / С. С. Лященко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/323
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Лященко.pdf493.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.