груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3241
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВозіян, А. В.-
dc.date.accessioned2024-04-09T10:24:02Z-
dc.date.available2024-04-09T10:24:02Z-
dc.date.issued2024-02-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3241-
dc.descriptionВозіян А. В. Оцінка потенціалу для розвитку екологічного туризму в Новоодеській МТГ : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 101 «Екологія» / А. В. Возіян ; ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2024. - 108 с.uk_UA
dc.description.abstractУ повоєнний період суспільство нашої країни потребуватиме реабілітації і повернення до повноцінного мирного життя. Екологічний туризм є одним з видів діяльності котрий може допомогти відновити виснажений війною психологічний та фізичний стан людей. Проте природний потенціал придатних для екотуризму територій виснажено, а у деяких місцях знищено. Тому актуальним є пошук нових цікавих об’єктів на доступних територіях. У магістерській роботі визначено існуючі на даний час платформи для розповсюдження інформації щодо туристичних маршрутів; надано оцінку привабливості еколого-туристичних об’єктів; визначено найбільш привабливі туристичні об’єкти на території Новоодеської МТГ; запропоновано розроблені авторські еколого-туристичні маршрути в межах земель громади та надано їх детальну характеристику.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectкафедра екологіїuk_UA
dc.subjectПатрушева Л. І.uk_UA
dc.titleОцінка потенціалу для розвитку екологічного туризму в Новоодеській МТГuk_UA
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 101 «Екологія»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчально-науковий медичний інститут

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом_Возіян.pdf2.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.