груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/330
Title: Інформаційна система шифрування мультимедійних даних
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Орищенко, С. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Кулаковська І. В.
криптографія
криптоаналіз
симетричне та асиметричне шифрування
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В дипломній роботі представлено інформаційну систему, що реалізує алгоритм шифрування Rijndael та шифрує мультимедійні дані користувача. Актуальність даної роботи полягає в тому, що успішне функціонування системи шифрування даних залежить від реалізованого в ній алгоритму. Мета дослідження полягає в створенні інформаційного середовища, для проведення шифрування та дешифрування мультимедійних даних. Об'єктом дослідження є процеси шифрування мультимедійних даних. Предметом дослідження є методи та технології шифрування даних. Робота складається з трьох частин: фахова частина та дві спеціальні частини: охорона праці та безпека у надзвичайних ситуаціях, методичні матеріали. У вступі проводиться короткий огляд поставленої задачі. У першому розділі наводиться загальна проблематика сфери. Другий розділ присвячено аналізу алгоритму шифрування та методам обробки даних. Третій розділ присвячено розгляду програмної реалізації даної системи. В четвертому розділі приводиться огляд роботи та функціонування системи. У висновках проводиться аналіз виконаної роботи та отриманих результатів. Спеціальна частина з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях присвячена питанням з охорони праці на робочих місцях.
Description: Орищенко С. О. Інформаційна система шифрування мультимедійних даних : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 124 «Системний аналіз» / С. О. Орищенко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/330
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат-Орищенко.pdf742.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.