груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/333
Title: Застосування технології блокчейн в державному управлінні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня "магістр", спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Легомина, В. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
державне управління
технології блокчейн
електронний документообіг
криптовалюта
смарт-контракт
блокчейн-стартап
біткоін
транзакція
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Охарактеризовано застосування технології блокчейн в державному управлінні на сучасному етапі. Обґрунтовано ступінь дослідженості питання застосування технології блокчейн в державному управлінні. Визначено теоретичні засади функціонування технології блокчейн. Окреслено сучасні тенденції впровадження технології блокчейн у контексті електронного документообігу в органах виконавчої влади України. Охарактеризовано блокчейн як важливу технологію при здійсненні державного управління у сфері забезпечення фінансово-валютної безпеки України. Обґрунтовано використання блокчейн-технології для соціально-економічної безпеки державного управління аграрним сектором. Розглянуто застосування блокчейн-технології у виборчому процесі як одного із важливих складових державного управління. Визначено особливості впровадження технології блокчейн в державному управлінні. Виявлено переваги та недоліки застосування технології блокчейн в державному управлінні. Запропоновано рекомендації і окреслено подальші перспективи застосування технології блокчейн в державному управлінні.
Description: Легомина В. В. Застосування технології блокчейн в державному управлінні : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» / В. В. Легомина ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/333
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Легомина В. В., автореф..pdf239.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.