груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/334
Title: Система підтримки прийняття рішень пошуку оптимального алгоритму компонування друкованих плат
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Бригарчук, А. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Коваленко І. І.
системний аналіз
Алгоритми компонування
система
друковані плати
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Актуальність дослідження полягає в необхідності вибору оптимального алгоритму компонування друкованих плат в залежності від критеріїв замовника. Метою роботи є вибір оптимального алгоритму компонування ДП шляхом створення системи підтримки прийняття рішень, що виде до зменшення ризиків при компонуванні друкованих плат та подальшому їх виготовленні. Об’єкт дослідження – алгоритми компонування друкованих плат. У першому розділі описується теоретичний огляд алгоритмів, постановка задачі. У другому розділі описується методи прийняття рішень. У третьому розділі проблеми вибору та системи підтримки прийняття рішень. У четвертому розділі реалізація та отримані результати. Останнім розділом є розділ під назвою Охорона праці та безпека у надзвичайних ситуаціях, у якому створено безпечні та здорові умови праці на робочих місцях у виробничих приміщеннях. У висновках проводиться аналіз роботи та отриманих результатів.
Description: Бригарчук А. В. Система підтримки прийняття рішень пошуку оптимального алгоритму компонування друкованих плат : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 124 «Системний аналіз» / А. В. Бригарчук ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/334
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бригарчук.А._607М_AutoR.pdf577.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.