груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/335
Title: Концепція розвитку та шляхи удосконалення територіальної організації влади в україні в умовах здійснення децентралізації
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня "магістр", спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Линник, К. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
публічне управління
місцеве самоврядування
територіальна організація влади
децентралізація
об’єднана територіальна громада
реформа місцевого самоврядування
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Охарактеризовано концепції розвитку та формулюванню шляхів удосконалення територіальної організації влади в Україні в умовах здійснення децентралізації. Обґрунтовано ступінь дослідженості зазначеної проблеми. Визначено теоретичні аспекти територіальної організації влади в Україні. Окреслено моделювання адміністративно-територіальних одиниць. Систематизовано повноваження органів влади на територіальному рівні. Розглянуто об’єднані територіальні громади як дієвий і спроможний інститут місцевого самоврядування, визначено їх зовнішні та внутрішні ресурси. Охарактеризовано стратегічне планування у контексті зміни підходів до регіонального розвитку. Обґрунтовано здійснення децентралізації, як передумови для трансформації територіальної організації влади в Україні. Сформульовані шляхи удосконалення територіальної організації влади та запропоновано комплекс заходів для проведення успішної трансформації територіальної організації влади в Україні на сучасному етапі.
Description: Линник К. В. Концепція розвитку та шляхи удосконалення територіальної організації влади в україні в умовах здійснення децентралізації : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» / К. В. Линник ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/335
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Линник К. В., автореф..pdf188.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.