груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/343
Title: Особливості прийняття управлінських рішень в системі публічного управління
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня "магістр", спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Тафтай, К. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
державне управління
публічне управління
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Визначено теоретичні аспекти прийняття публічно-управлінських рішень. Здійснено аналіз стану наукової розробки з теорії прийняття управлінських рішень. Досліджено публічне управління як функціональне середовище прийняття управлінських рішень в контексті сучасних завдань його розвитку. Розкрито особливості моделей, методів та етапів розробки та прийняття управлінських рішень у структурних підрозділах органів державної виконавчої влади. Досліджено технології реалізації управлінських рішень у структурних підрозділах органів державної виконавчої влади та встановлено значення контроля їх виконання. Запропоновано певні рекомендації щодо основних напрямів підвищення ефективності прийняття управлінських рішень в системі публічного управління в Україні.
Description: Тафтай К. О. Особливості прийняття управлінських рішень в системі публічного управління : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» / К. О. Тафтай ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/343
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тафтай К. О., автореф..pdf305.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.