груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3455
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВоєхевич, В.-
dc.date.accessioned2024-07-17T08:05:18Z-
dc.date.available2024-07-17T08:05:18Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3455-
dc.descriptionВоєхевич В. Управління кредитоспроможністю підприємства ТОВ «Малбі фудс» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент» / В. Воєхевич ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2024. – 72 с.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу присвячено узагальненню теоретичних, методологічних основ управління кредитоспроможністю підприємства, проведенню емпіричного аналізу та розробці пропозицій щодо вдосконалення процесу оцінки та покращення стану кредитоспроможності підприємства. У процесі дослідження було визначено економічну сутність кредитоспроможності. Розглянуто систему показників оцінки ефективності управління кредитоспроможністю підприємства. Досліджено методичні підходи до оцінки кредитоспроможності підприємств. Проведено загальну характеристику підприємства. Проаналізовано фінансовий стан підприємства за показниками балансу. Досліджено тенденції розвитку та оцінка управління кредитоспроможністю підприємства. Визначено напрямки підвищення ефективності діяльності підприємства ТОВ «Малбі фудс». Розглянуто шляхи удосконалення процесу управління кредитоспроможністю підприємства. Розроблено рекомендації щодо покращення використання кредитних ресурсів підприємства. Об’єктом дослідження є теоретичні та практичні особливості процесу управління кредитоспроможністю ТОВ «Малбі фудс». Предметом дослідження є система управління кредитоспроможністю ТОВ «Малбі фудс». The qualification work is devoted to summarizing the theoretical and methodological foundations of enterprise creditworthiness management, conducting an empirical analysis, and developing proposals for improving the assessment process and improving the enterprise's creditworthiness. In the process of research, the economic essence of creditworthiness was determined. The system of indicators for evaluating the effectiveness of credit management of the enterprise is considered. Methodical approaches to assessing the creditworthiness of enterprises have been studied. A general description of the enterprise was carried out. The financial condition of the enterprise was analyzed based on balance sheet indicators. The development trends and assessment of the enterprise's creditworthiness management were studied. Directions for improving the efficiency of Malbi Foods LLC's activities have been determined. Ways of improving the creditworthiness management process of the enterprise are considered. Recommendations for improving the use of credit resources of the enterprise have been developed. The object of the study is the theoretical and practical features of the creditworthiness management process of Malbi Foods LLC. The subject of the study is the creditworthiness management system of Malbi Foods LLC.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectКафедра менеджментуuk_UA
dc.subjectДранус Л. С.uk_UA
dc.subjectкредитоспроможністьuk_UA
dc.subjectуправління кредитоспроможністюuk_UA
dc.subjectфінансовий стан підприємстваuk_UA
dc.subjectкредитні ресурсиuk_UA
dc.subjectефективність управління кредитоспроможністюuk_UA
dc.subjectcreditworthinessuk_UA
dc.subjectcreditworthiness managementuk_UA
dc.subjectfinancial condition of the enterpriseuk_UA
dc.subjectcredit resourcesuk_UA
dc.subjecteffectiveness of creditworthiness managementuk_UA
dc.titleУправління кредитоспроможністю підприємства ТОВ «Малбі фудс»uk_UA
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота_Воєхевич.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.