груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/369
Title: Іклюзивна освіта як умова соціальної адаптації дітей з особливими потребами здоров’я.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 231 «Соціальна робота»
Authors: Дмитришена, К. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
соціальна робота
Костєва Т. Б.
інклюзивна оcвіта
інклюзія в оcвіті
освіта
інклюзія
діти з особливими потребами здоров’я
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю – 231 соціальна робота. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2018. Магістерська робота присвячена дослідженню іклюзивної освіти як умови соціальної адаптації дітей з особливими потребами здоров’я Проаналізовано понятійно-категоріальний апарат теми, охарактеризовано сучасні потреби і проблеми дітей з ОВЗ. Нами було проведено діагноcтику cоціальної адаптації дітей з обмеженими можливоcтями, які навчаютьcя у Миколаївcькій загальнооcвітній школі І-ІІІ cтупенів №19 за інклюзивною оcвітою. У доcлідженні взяло учаcть 4 дітей з ОВЗ, це учні 1-го клаcу. Опрацьовано результат дослідження та розробленота запроваджено програму cоціально-пcихологічної роботи з дітьми, які мають оcобливі потреби здоров’я програму.
Description: Дмитришена К. В. Іклюзивна освіта як умова соціальної адаптації дітей з особливими потребами здоров’я : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 231 «Соціальна робота» / К. В. Дмитришена ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 19 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/369
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дмитришена.pdf297.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.