груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/379
Title: Ортобіотика як здоров’язбергігаюча технологія навчання майбутніх соціальних працівників
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 231 «Соціальна робота»
Authors: Степаненко, С. І.
Keywords: автореферат
магістерська робота
соціальна робота
Сургова Світлана Юріївна
ортобіоз
ортобіотика
соціальні працівники
доров’язберігаючі технології навчання
професійне здоров’я
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю – 231 соціальна робота. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена дослідженню здоров’язберігаючої технології навчання майбутніх соціальних працівників, що сприяє підвищенню ефективності процесу професійної підготовки. Проведене дослідження з навчання ортобіотики майбутніх соціальних працівників дозволяє зробити висновок, що «практика догляду за собою», тобто ортобіотика, розглядається не тільки як спосіб реагування на професійні стресори, але і як основний та важливий компонент, який покликаний допомогти фахівцям соціальної сфери упереджувати будь-які небажані процеси в їх фізичному, психічному і моральному здоров’ї в подальшій професійній діяльності.
Description: Степаненко С. І. Ортобіотика як здоров’язбергігаюча технологія навчання майбутніх соціальних працівників : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 231 «Соціальна робота» / С. І. Стапаненко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/379
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Степаненко С..pdf226.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.