груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/382
Title: Розвиток лідерських якостей у студентів – майбутніх менеджерів соціальної сфери
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 231 «Соціальна робота»
Authors: Юрченко, Н. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
соціальна робота
Акімова Т. Ю.
лідер
лідерство
лідерські якості
студентський вік
педагогічні умови
студентська група
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота зі спеціальності 231 – Соціальна робота. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена науковому обґрунтуванню теоретичних засад та розробці практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності розвитку лідерських якостей у студентів – майбутніх менеджерів соціальної сфери. Визначено сутність поняття «лідерство» та його типи. Охарактеризовано роль лідерства у студентському середовищі. Обґрунтовано педагогічні умови та етапи формування лідерських якостей студентів. Проаналізовано професійні та лідерські якості характерні для студентів – майбутніх менеджерів соціальної сфери. Розроблено програму та аналіз результатів дослідження рівня лідерських якостей у студентів – майбутніх менеджерів соціальної сфери. Запропоновано практичні рекомендації, щодо удосконалення розвитку лідерських якостей у студентів – майбутніх менеджерів соціальної сфери.
Description: Юрченко Н. С. Розвиток лідерських якостей у студентів – майбутніх менеджерів соціальної сфери : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 231 «Соціальна робота» / Н. С. Юрченко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 24 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/382
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Юрченко Н..pdf383.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.