груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/384
Title: Програмно-апаратна система керування параметрами фільтрації промислової сировини
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Казарін, О.С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп'ютерна інженерія
Калініна І. О.
фільтрація
промисловий фільтр
датчик
промислова мережа
комп’ютерна система
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В процесі роботи над магістерським дослідженням проведений аналітичний огляд апаратного обладнання для отримання необхідних даних від фільтру, таких як: датчики тиску, густини, температури та рівню рідини, обрано технологію, що буде передавати дані з датчиків на персональний комп’ютер чи ноутбук. Було розроблене програмне забезпечення (ПЗ) для налаштування промислових фільтрів яке виконує розрахунки важливих для цього параметрів. Для розробки ПЗ було використано інтегроване середовище Visual Studio 2017, а програмний продукт створювався під платформою .Net. У якості мови програмування виступала мова C#, а декларативно мовою розмітки виступав XAML. У спеціальному розділі з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях було виконано аналіз мікрокліматичних умов та освітлення на підприємстві ФОП «Погосов А. В.», проаналізовано отримані після розрахунків дані та запропоновано способи поліпшення умов праці. Був виконаний аналіз управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення пожежі.
Description: Казарін О. С. Програмно-апаратна система керування параметрами фільтрації промислової сировини : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 124 «Системний аналіз» / О. С. Казарін ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 10 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/384
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Казарін.pdf371.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.