груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/386
Title: Система моделювання роботи декодування Turbo-Product-кодів для систем з цілочисловим представленням операцій
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Килимович, О. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп'ютерна інженерія
Крайник Ярослав Михайлович
процес декодування завадостійких кодів
декодування Turbo-Product-кодів
декодування
алгоритм декодування
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В результаті виконання даної дипломної роботи була розроблена система моделювання роботи декодування Turbo-Product-кодів для систем з цілочисловим представленням операцій. В роботі був проведений аналітичний огляд існуючих систем декодування даних, був розглянутий комунікаційний процес в цілому та можливі канали передачі даних, їх характеристики. Також були розглянуті завадостійкі коди, їх параметри та класифікація. На основі цих даних був обраний метод декодування за допомогою Turbo-Product-кодів, сформовні вимоги та поставлені задачі до системи та обрані інструменти для реалізації. Для реалізації системи було розроблено моделі системи декодування. Для представлення візуальних моделей були використані діаграми UML. Були побудовані та описані такі діаграми: послідовності, станів, діляьності, класів та розгортання. Також була приведена специфікація класів та описаний кожен вузол системи моделювання роботи декодування Turbo-Product-кодів. Для представлення результатів роботи систеи декодування був проведений аналіз методів візуалізації даних. Оскільки результатом роботи алгоритму є матриця, найзручнішим в даному випадку способом для візуалізації результатів роботи є таблиця, оскільки матриця являє собою двовимірну прямокутну таблицю. Для підсилення і виділення значення в кожній комірці було вирішено використати колір. Це і стало основою для побудови heatmap. В третьому розділі було обрано мову програмування, яка задовольняє всі вимоги до системи моделювання роботи декодування Turbo-product кодів систем з цілочисловим представленням операцій. Для розробки було використано мову програмування JavaScript та середовище розробки Intellij IDEA. Для створення інтерфейсу користувача була використана бібліотека React. дає змогу користуватись ПЗ. В результаті було проведено функціональне тестування роботи програми з різними вхідними даними, після кожної ітерації був побудований heatmap. При функціональному тестуванні були виявлені та виправлені помилки, з чого можна зробити висновок, що реалізований алгоритм є ефективним. Для представлення роботи алгоритму була побудована та описана блок- схема. В результаті розробки було сформовано виконавчий файл index.html, який
Description: Килимович О. О. Система моделювання роботи декодування Turbo-Product-кодів для систем з цілочисловим представленням операцій : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / О. О. Килимович; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/386
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Килимович.pdf358.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.