груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/390
Title: Програмно - апаратна система управління доступом до приміщення
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Дідковський, Р. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп'ютерна інженерія
Калініна І. О.
система контрою і управління допуску
СКУД
біометрія
електронні картки
зчитування відбитків пальців.
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Об'єктом розробки даної роботи є СКУД до приміщення, що поєднує програмну та апаратну частини. Система розроблялася для посилення дій охоронної системи та підвищення рівня контролю доступу, для персоналу, в приміщення. До апаратної частини входять контролери з вбудованим зчитувачем електронних карт і ємнісний дактилоскоп, а також електромагнітні замки і турнікет. Програмна частина складається з підпрограми контролю на КПП і підпрограми контролю і управління доступом до приміщень, пов'язаних однією базою даних, і керуючих апаратною частиною СКУД. У спеціальному розділі з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях було проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу працівника ІТ-сфери. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення проблем з електробезпекою. Дипломна робота містить 95 стор. (без додатків), 17 рис., 6 табл., 35 посилання та 1 додатки. Ключові слова: система контрою і управління допуску, СКУД, біометрія, електронні картки, зчитування відбитків пальців.
Description: Дідковський Р. С. Програмно - апаратна система управління доступом до приміщення : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / Р. С. Дідковський; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/390
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Дідковський.pdf92.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.